Ady Papír
Papír-Írószer Székesfehérvár


Székesfehérváron már két helyen várjuk Önöket

A belváros szívében,

az Ady Endre utcában várjuk a hozzánk érkező kedves vevőinket.


Elődünk, a Fő utcai Papír-Írószer Bolt volt, és mi folytatni kívánjuk az ott megkezdett hagyományos kereskedelmi tevékenységet. Barátságos, családias légkörrel, szakképzett kollégákkal várjuk a hozzánk érkezőket.

Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást vevőinkkel, a színvonalas és széleskörű árukészletet. Kínálatunkban olyan termékek találhatók meg, amelyekkel élmény minden papír alapú munka. Egy szép füzetbe írni, egy jó tollal írni, gyermekek kezébe adni olyan rajzeszközöket, ami intenzív színeivel elkápráztatja őket, mindig fontos szempont nekünk.


Utcakép

Céges ellátás, közületi kiszolgálás

nyugtatömbtől a nyomtatóig...

A lakossági kiszolgálás mellett a céges ellátás területén is jelen vagyunk. Örülünk, hogy részesei lehetünk egy olyan lokálpatrióta szemléletű közösségnek, akik a helyi kiskereskedelmet részesítik előnyben. Köszönjük a bizalmat, és a hosszútávú együttműködés érdekében igyekszünk mindig fejlődni és megújulni.

Ma már világmárkák széles kínálatával találkozhatunk az írószerboltokban, így nálunk is. A jó minőségű termékkel távozó elégedett vevő munkánk fontos értékmérője.


Kapcsolat